Kavial

Me kolime!

Me kolime!

Meil on hea meel teavitada, et Kaviali peakontor, koos kauplusega, ladudega ja lineaarkojaga, kolib uute ruumidesse aadressil Vesse 3 / Juhan Smuuli 42 alates maikuu lõpust.

Uued äripinnad, mis, muide, asuvad mitte kaugel meie endisest asukohast, parandavad läbipääsevust nii uutele ostjatele, kuid võimaldavad ebamugavust vältida meie püsiklientidele ja partneritele – logistiliselt meie asukoht peaaegu ei muuda. Mugav juurdepääs nii isikliku- kui ka ühistranspordiga, jalgrattaga või jalaga, annab võimalust ükskõik mis suunast meieni pääseda. Tipptunnil mahutab kõiki külastajaid avar parkla, kaasa arvatud haagisega autosid. Mugavad kaubaväravad aga kergendavad läbipääsu kulleritele ja meie tarnijate tranposrdipartneritele.

Olemasolevate ladude ühendamine ühe katuse all võimaldab kauba väljastamisel ebamugavustest ja segadusetest vabaneda. Ruumika kaupluses-saalis saab tutvuda rohkema kaubavalikuga.

Kahtlemata, kolimine on meie ettevõte ajaloos uueks tähiseks. Ootame kannatamatult uuel kohal, uute ideedega, energiaga ning vaimustusega ja kindlasti uute toodetega tööd alustama.

Täiendavat infot avalikustame meie veebileheküljel, sotsiaalmeedias ning edastame isiklikult kõigile meie lepingulistele klientidele, partneritele ja tarnijatele elektronpostiga.